Skip to main content

QIGONG TAI CHI

Qigong Tai Chi is de methode die wordt gebruikt door mensen van alle leeftijden, om o.a. pijn, stress en angst weg te nemen en innerlijke rust te bereiken. De gezondheidsaspecten van Tai Chi komen voort uit dezelfde uitgangspunten als de oosterse vechtkunst.

Een lang en gezond leven
Een vrije doorstroming van Qi wordt gezien als de beste garantie voor een lang en gezond leven. Deze vrije energiestroom wordt verkregen door de bewegingen van een tai-chi vorm regelmatig te beoefenen.

Qigong Tai Chi is ook een opmerkelijke methode met oefeningen die de vicieuze cirkel van diverse medische klachten kunnen doorbreken, zoals reuma, hoge bloeddruk, depressie, hartaandoeningen, stress/angsten, revalidatie, multiple sclerose (MS) en chronisch vermoeidheidssyndroom (ME). Natuurlijk is ook ontspanning & plezier een belangrijk aspect.

De les QIGONG TAI CHI wordt gegeven in de ZAAL 1. Indien u een proefles gaat volgen dan meldt u zich wel eerst aan de balie Brugge 12, dan helpen wij u verder.

LET OP! Het is ZOMER

DE SPORTSCHOOL (slenderen/cardio/fitness) IS VAN MAANDAG 22 JULI t/m ZONDAG 11 AUGUSTUS TUSSEN 12:00 UUR EN 18:00 UUR GESLOTEN.
(En vrijdags vanaf 14:00 uur)

FIJNE VAKANTIE ALLEMAAL!
De groepslessen gaan gewoon door, zie lesrooster.

Dit zal sluiten in 20 seconden