Club Active Barendrecht

online reserveren

Club Active Boksschool

Kickboksen

Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo.

Kickboksen is de groepsles bij Sportstudio Club Active, waarbij je op een leuke en uitdagende manier aan je conditie kunt werken. De lessen op woensdag vanaf 18:00 uur zijn toegankelijk voor mannen als voor vrouwen.
Tijdens deze groepsles leer je gevechtstechnieken én werk je aan je conditie. Zo sla je dus twee vliegen in één klap! Door middel van diverse trap- en stoottechnieken train je de explosiviteit en kracht van je spieren, terwijl je optimaal calorieën aan het verbranden bent! .

Er is ook kickboksen for kids!

 

Hit & Kick

Voor deelnemers die niet willen (kick-)boksen is dit misschien de oplossing!

Geen sparring of op wedstrijdniveau vechten maar wel net zo fanatiek aan je conditie, kracht en techniek werken. Dit doe je op een hoog niveau zonder blauwe plekken!

Een circuit training op de bokszak en trainen met lichte gewichten. Kracht, lenigheid, afvallen en conditietraining en verder alle technische aspecten van het (kick-) boksen komen hierbij aan bod! Dus al met al een complete workout van een uur continu door buffelen met opzwepende muziek! Ervaring is niet vereist!

 

HIT-BAG

HIT-BAG boxing is een bokstraining waarbij de souplesse, techniek & lenigheid, centraal staan.

HIT-BAG training is bedoeld voor mensen die geen fysiek contact wensen, daarom worden bepaalde technieken alleen op een bokszak getraind en niet direct op het lichaam.

Buiten de bokszak, wordt er extra aandacht besteed aan krachttraining, zoals buikspieren, squat's, circuittraining etc.

HIT-BAG weer een unieke Club Active boksles die u gedaan moet hebben!

Boksen

Boksen is iets voor iedereen die graag beweegt en zowel geestelijk als lichamelijk een uitdaging zoekt.
Het draagt bij aan de verbetering van je algemene conditie en is gezond voor je om verschillende redenen. De training is allround, waarbij zowel je armen als borst, buik en benen in de training aan de beurt komen.

Boksen versterkt je gevoel van zelfvertrouwen en je leert hoe je jezelf kunt verdedigen en hoe je effectieve tegenstoten moet plaatsen. Het geeft ontspanning en toch ook inspanning op een gezonde manier en dit onder professionele begeleiding .

 

Mixed Boxing

Mixed boxing is een Total Body Workout van 60 minuten waarbij kracht, explosiviteit, uithoudingsvermogen en techniek op de proef worden gesteld. Dit is de ideale les om je conditie en spierkracht te verbeteren. Er worden spierverstevigende oefeningen gedaan en er wordt conditioneel gebokst.
Stoottechnieken, pads- en zaktraining behoren tot de oefeningen die tijdens de les worden uitgevoerd. Tijdens deze les word er niet gespaard.

­