Club Active Barendrecht

Kickboksen

Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo.

Kickboksen is de groepsles bij Sportstudio Club Active, waarbij je op een leuke en uitdagende manier aan je conditie kunt werken. De lessen op woensdag vanaf 18:00 uur zijn toegankelijk voor mannen als voor vrouwen.
Tijdens deze groepsles leer je gevechtstechnieken én werk je aan je conditie. Zo sla je dus twee vliegen in één klap! Door middel van diverse trap- en stoottechnieken train je de explosiviteit en kracht van je spieren, terwijl je optimaal calorieën aan het verbranden bent! .

Er is ook kickboksen for kids!

 

Hit & Kick

Voor deelnemers die niet willen (kick-)boksen is dit misschien de oplossing!

Geen sparring of op wedstrijdniveau vechten maar wel net zo fanatiek aan je conditie, kracht en techniek werken. Dit doe je op een hoog niveau zonder blauwe plekken!

Een circuit training op de bokszak en trainen met lichte gewichten. Kracht, lenigheid, afvallen en conditietraining en verder alle technische aspecten van het (kick-) boksen komen hierbij aan bod! Dus al met al een complete workout van een uur continu door buffelen met opzwepende muziek! Ervaring is niet vereist!

 

pinkboxingPink Boxing is exclusief voor vrouwen en is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren. Pink Boxing biedt het beste uit twee disciplines: Geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele circuittraining. Pink Boxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken.

Download onze informatiefolder over Pink en Cross Boxing

Steeds meer stellen kiezen ervoor om samen te gaan trainen en dus kon Cross Boxing niet uitblijven. Cross Boxing is de Next-level trainingsmethode van boksen en circuittraining en is daarmee uitermate geschikt voor mannen en (stoere) vrouwen. Bij deze unieke training is er geen sprake van fysiek contact. Het is de perfecte workout voor iedereen, nu en in de toekomst.

 

Aqua Boxing & HIIT

Wij bieden u Aqua Boxing & High Intensity Interval Trainingen (HIIT) aan. De nieuwe AQUABAG boksdiscipline als uitgangspunt. Maar dan wel in een motiverende ‘club’ atmosfeer.

Samen gaan we 50 minuten los met de AQUABOX-HIIT formule. Er is geen fysiek contact, wel zo fijn geen blauwe ogen. De trainingen zijn geschikt voor man, vrouw, beginnend, gevorderd en je kunt op ieder moment instappen.

CLUB ACTIVE BASICS
Nog nooit gebokst? Of heeft jouw techniek wat extra aandacht nodig? Geen probleem, tijdens de boxing basics lessen leer je de juiste techniek en houding.

AQUABOX HIIT Formule

  • Muziek, ledlights & aquabags
  • 50 minuten High Intensity Interval Training (HIIT)
  • Beginners en gevorderden
  • Hard werken én plezier maken (geen blauwe ogen)
  • Professionele trainsters & trainers

Boxingbag

Boxingbag is een bokstraining waarbij de souplesse, techniek & lenigheid, centraal staan.

Boxingbag training is bedoeld voor mensen die geen fysiek contact wensen, daarom worden bepaalde technieken alleen op een bokszak getraind en niet direct op het lichaam.

Boxingbag is geschikt voor iedereen, zowel man als vrouw, jong of oud, fit of minder fit. Hiermee kun je je weerbaarheid, balans en inzicht vergroten. Zo leer je grenzen te stellen of bewaken en om te vertrouwen op je eigen kracht. Daarnaast is Boxingbag een prima uitlaatklep voor emoties zoals boosheid, angst, stress of verdriet.

Sprekende bokshandschoenen

Zodra de bokshandschoenen aangaan, gebeurt er iets met de deelnemers. Iedereen vindt het spannend, stoer of een beetje onwennig. Tijdens het praten mag je je gevoelens op een andere manier uiten. Sterker nog: je hoeft soms even helemaal niks te zeggen of te denken. Je mag je handen laten spreken!

Ten eerste is Boxingbag gewoon leuk en leerzaam. Je praat, beweegt, wordt uitgedaagd en geprikkeld om binnen jouw eigen mogelijkheden te werken aan jouw thema. Ten tweede leer je nog beter kijken naar je eigen gedrag. Je ervaart wat boksen is en wat dit lichamelijk en mentaal met je doet. Ook leer je uit je hoofd te komen, weer naar je lichaam te luisteren en hierop te vertrouwen. Zo maak je weer verbinding. Samen gaan we negatieve energie omzetten naar positieve energie. Hierdoor komt er ruimte voor je persoonlijke groei.

Boksend in beweging

Als trainer zet ik mijn kennis en ervaring in om jou letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Tijdens deze lessen, die maximaal 50 minuten duren, werken wij één op één in een rustige en veilige omgeving aan jouw thema.

Boksen

Boksen is iets voor iedereen die graag beweegt en zowel geestelijk als lichamelijk een uitdaging zoekt.
Het draagt bij aan de verbetering van je algemene conditie en is gezond voor je om verschillende redenen. De training is allround, waarbij zowel je armen als borst, buik en benen in de training aan de beurt komen.

Boksen versterkt je gevoel van zelfvertrouwen en je leert hoe je jezelf kunt verdedigen en hoe je effectieve tegenstoten moet plaatsen. Het geeft ontspanning en toch ook inspanning op een gezonde manier en dit onder professionele begeleiding .

 

Mixed Boxing

Mixed boxing is een Total Body Workout van 60 minuten waarbij kracht, explosiviteit, uithoudingsvermogen en techniek op de proef worden gesteld. Dit is de ideale les om je conditie en spierkracht te verbeteren. Er worden spierverstevigende oefeningen gedaan en er wordt conditioneel gebokst.
Stoottechnieken, pads- en zaktraining behoren tot de oefeningen die tijdens de les worden uitgevoerd. Tijdens deze les word er niet gespaard.

­