Club Active Barendrecht

Nieuwsberichten van sportstudio Club Active

Wij zijn weer gestart !

vanaf 6 juli met een aangepast rooster

-30 juni 2020-

Hallo CA Sporter! 
 
Wat heerlijk om jullie allemaal weer te zien komen. We zijn hier en daar zelf ook nog zoekende om alles vlekkeloos te laten verlopen, maar zoals echte pioniers betamen, af en toe moeten we iets bijstellen. Wij hopen dan ook op uw begrip en geduld. 
 
Wij gaan 6 juli van start met het nieuwe rooster. Dat betekent dat het OUTDOOR rooster gehandhaafd blijft t/m zaterdag 4 juli.
Dus nog een week OUTDOOR.
De check ins na 4 juli in het OUTDOOR rooster komen te vervallen!
 
Het nieuwe rooster zal vandaag zichtbaar worden in de app en heet:
"CA 6 juli IN-OUT....." u kunt daarin alvast uw planning gaan maken.
Het rooster "CA 6 juli IN-OUT" gaat in op maandag 6 juli 2020. 
 
Het is verplicht om u zelf aan te melden voor de lessen, middels de app. Toegang alleen met reservering, zonder reservering echt geen toegang. 
 
Aangezien de 1,5 meter regel gehandhaafd moet blijven is het aantal deelnemers in een les beperkt. Houdt rekening met uw medesporter op de wachtlijst en kom als u zich heeft aangemeld. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, vergeet u dan niet uw les TIJDIG te cancelen a.u.b.
 
Voor Slender You, Kracht, Cardio en F.A.M.E. werken wij met intekenlijsten op de club. Alles gaat op afspraak en u mag maximaal één uur binnen trainen. 
 
Voor binnenruimtes gelden extra RIVM-maatregelen op het gebied van hygiëne en ventilatie. Bij Club Active zijn ter afscheiding & routing stickers/tape aangebracht, houdt u zich aan deze bewijzeringen a.u.b.

De basisregels zijn: 
 
 • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
 • Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
 • Probeer drukte te vermijden. Kom maximaal 10 minuten voor je reservering.
 • Was vaak je handen.
 • Lees het Protocol Verantwoord Sporten
 • Desinfecteer sportmaterialen en was regelmatig uw handen. Een oppervlak dat mogelijk besmet is, kun je eenvoudig reinigen met een gewoon ter beschikking gesteld schoonmaakmiddel.  
 • "Cleaning Stations" zijn overal opgehangen en klaar voor gebruik.
Spelregels voor sport in het kort: 
 
 • Per 1 juli is zowel binnen- als buitensport weer toegestaan. Binnensport accommodaties, waaronder sportscholen mogen hun deuren weer openen. Er mag weer binnen worden gesport door alle doelgroepen in alle takken van sport. 
 • Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.
 • Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 19 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.
 • Kleedruimtes en douchevoorzieningen van CA blijven gesloten. Graag thuis omkleden en het toiletbezoek doen. Toilet bezoek als het echt moet maar gelieve zo veel mogelijk beperken a.u.b.
 • LET OP! Gezien de corona maatregelen is het niet meer mogelijk om bokshandschoenen en beschermijngsmiddelen van de Club te lenen/gebruiken.
   
  Hierbij het verzoek om zelf bokshandschoenen aan te schaffen. Dit is mogelijk via Roxana. Mail naar slenderyou.barendrecht@planet.nl voor meer info.                                                                                              
   
 • Dit geldt overigens ook voor de leden die matjes gebruiken zoals bij Yoga/Pilates etc. Tibor verkoopt Yoga matten voor €12,50.
   
 • Ouders zetten de KIDS af bij de les en mogen niet blijven kijken.
   
Aanvullende richtlijnen: 
 
 1. Blijf thuis als je ziek bent of in de afgelopen 72 uur ziek bent geweest; 
 2. Volg aanwijzingen van het personeel op; 
 3. Kom het liefst op de fiets of lopend. Met de auto? Houdt u dan aan de regels over de aankomst en het vertrek in de omgeving van Club Active; 
 4. Vermijd fysiek contact met anderen in het complex of bij de training aanwezige sporters; 
 5. Neem alle meegebrachte zaken (flesjes, etc.) weer mee naar huis; 
 6. Volg de algemene richtlijnen van het RIVM. 
Bovenstaande regels zijn de richtlijnen volgens het RIVM. Hoe lastig soms ook, wij moeten ons hier aan houden. We willen namelijk geen boete riskeren, of nog erger weer gesloten worden. Wij hopen uw begrip.
 
Onze koffiebar & terras buiten is beperkt open. Je mag na de les een koffie/thee drinken. Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Evenals in de publieke ruimte vindt handhaving van de 1,5 meter plaats vanaf drie personen. Betalingen zijn alleen mogelijk via een pintransactie
 
Hou rekening met ons, uw medesporter & u zelf!
 
Succes, blijf gezond en hopelijk tot snel!
 
Jacqueline, Henri & Team Club Active
slenderyou.barendrecht@planet.nl

Maatregelen i.v.m. Corona virus

Beste Club Active sporters,
Zoals jullie wellicht meegekregen hebben vanuit de persconferentie van zondag 15 maart omtrent het COVID-19 (corona) virus, moeten alle horeca en sportclubs vanaf 15 maart dicht. Dit geldt dus ook voor Sportstudio Club Active.
Even een aantal praktische zaken voor jullie op een rijtje:
✅ Personal trainers en hun klanten kunnen hun werk blijven doen, de afspraken kunnen onderling worden gemaakt.
✅ Onze club is zeker tot en met 28 april gesloten.

Wij zullen alle adviezen en/of maatregelen vanuit het kabinet overnemen. Ondanks wij voornemens waren, door met maximale ontsmetting en halvering van de lessen, open te blijven, moeten wij nu dus noodgedwongen de deuren sluiten. We houden je via Facebook en Instagram op de hoogte van de ontwikkelingen! Als je vragen hebt, kun je natuurlijk contact met ons opnemen via:

Mail: slenderyou.barendrecht@planet.nl T 0180-621518 of 06-42071928 (Jacqueline)

Thuis sporten

Ook in deze bijzondere tijd helpt Club Active jou bij het sporten.

Bekijk al onze video's om thuis heerlijk te sporten

Pilates

Hierbij een Pilates Training op de mat om in vorm blijven zodat je er niks van merkt dat je een paar weken niet getraind hebt.

Volg de training of kijk hem en haal er oefeningen uit die je als een fitness training kan doen. Dan doe je die oefeningen 3x8. Aan het eind nog een heerlijke stretch gepland !!

Als er vragen zijn weet je me te vinden .

Veel plezier en ik verwacht wel foto’s als bewijs dat jullie getraind hebben.

Liefs Jenny

­