Club Active Barendrecht

Slender You

Slender You is een bijzonder trainingsprogramma. De apparaten die bij Slender You gebruikt worden, worden aangedreven door elektromotoren. Het zijn 6 verschillende apparaten, die elk een apart gedeelte van uw lichaam activeren, namelijk benen, dijen, heupen, buik, borst en bovenarmen.

Bewegingstherapie

De beweging van de apparaten verstevigt uw spieren, verwijdert vetafzettend afvalzuur, stimuleert de bloedsomloop en vergroot de zuurstoftoevoer.
Er worden geen overdadige spierbundels gekweekt en de kans op blessures is nihil. De totale behandeling duurt 1 uur, 10 minuten per apparaat.

Slender You Barendrecht is een bewegingstherapie, die u kunt toepassen bij verschillende klachten van medische aard. Een Slender You behandeling kan aandoeningen zoals reuma, artritis, artrose, spieraandoeningen, stijve nek en schouders verlichten of zelfs wegnemen.

FAME

Fit And Motorized Exercize is het "gat" tussen SlenderYou en fitness! De oplossing voor degene die "Slenderen" te licht vinden of fitness te zwaar.
Tien gebruiksvriendelijke "personal trainers" elke 3 minuten in beweging terwijl u zelf de intensiteit kunt bepalen!
Omdat de intensiviteit onbeperkt kan worden verhoogd, zult u zich na een half uur FAME heerlijk fit en vitaal voelen. Het is nu de kans om uw manier van sporten aan te passen in iets nieuws!

Ontdek FAME met een proefles

FAME kent dezelfde doelgroepen als SlenderYou, mede doordat de intensiviteit van het trainingsprogramma zelf kan worden bepaald. Omdat de intensiviteit onbeperkt kan worden verhoogd, is FAME een ideale aanvulling op SlenderYou.

Maar FAME alleen is ook een ideaal trainingsprogramma voor jong en oud, man en vrouw, met of zonder klachten! Bepaal zelf door het doen van een proefles of FAME het ideale trainingsprogramma voor u kan zijn!

­