Club Active Barendrecht

Onze groepslessen

Hip Hop-STEP

De nieuwste, leukste en meest effectieve workout, overgewaaid vanuit Amerika naar Club Active & gegeven door Anique.
Een vernieuwing van traditionele step-aerobics, met routines ingesteld op oude en new school-hiphop.

Dans, leer, geniet en beweeg terwijl je calorieën verbrandt!

Sportstudio Club Active Barendrecht hip hop step

Kettlebell training

Behalve dat de kettlebell training helpt om af te vallen en je conditie te verbeteren, zorgt het ook voor een betere houding, betere coördinatie en atletisch vermogen. Al na 6 weken kettlebell training (2 x per week) gaat de maximale en explosieve sprongkracht omhoog.

De kettlebell swing is een gecombineerde oefening voor de core, de heupen, de bilspieren, de hamstrings en het bovenlichaam (inclusief schouders en rugspieren).

Kettlebell Swingen voor vetverbranding
Als je twee keer per week ongeveer 25 minuten traint, kun je binnen drie weken al resultaat zien. Je vetpercentage is gedaald en je hebt al iets aan gewicht verloren. Ideaal voor als je snel wilt afvallen. Je krijgt er bovendien een sterker en strakker lichaam van. Vaak zijn twee of drie korte trainingen per week al voldoende om snelle lichamelijke verbetering te zien.

Full body attack

Elke woensdagavond de beste en leukste les voor jouw booty & ABS. Een groepsles speciaal voor degenen die aan zijn of haar booty & buikspiertjes willen werken.
Bereid je voor! 60 minuten lang een specifieke training voor jouw Booty & Buik! Is dit iets voor jou? Tijdens onze Booty ABS wordt de nadruk gelegd op het vormgeven en versterken van de been/bil- & de core/buik spieren. Tijdens onze Booty ABS training zullen we naast oefeningen met eigen lichaamsgewicht ook gebruik maken van verschillende attributen zoals: elastieken, gewichten, kettlebells om de spieren zo effectief mogelijk te trainen.

En dat alles natuurlijk op toffe muziek!

Sportstudio Club Active Barendrecht booty builder

ZUMBA

De bekende Zumba-instructeur Hilbert van Weissenbruch verzorgt bij ons de lessen.

Bekijk nu de Zumba les van Hilbert

Zumba is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Zumba, betekent snel bewegen en lol hebben, opzwepende danspasjes en intensieve fitnessbewegingen op vrolijke Latin muziek. Tijdens het dansen op de exotische ritmes vergeet je helemaal dat je met een intensieve workout bezig bent!

Sportstudio Club Active Barendrecht bodybalanceBODYBALANCE

Bij BODYBALANCE™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates.
Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.
Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen.

FIT&BALANS SENIOR

Senioren fitness: want een mens is nooit te oud om te bewegen.
Regelmatig sporten/bewegen houdt u niet enkel vitaal, maar helpt u tevens uw energie op peil te houden. En met een hoger energieniveau houdt u meer tijd over voor overige activiteiten.
U traint onder deskundige begeleiding van een instructrice.

pinkboxing

 

Nieuw bij Club Active
Niet luisteren naar de muziek, maar één worden met de muziek! Deze full-body workout is geïnspireerd op het spelen met drums en wordt gedaan met een Ripstix®. Nu vraag je je misschien af: 'Wat is een Ripstix®?’ Een Ripstix® is speciaal een ontworpen drumstick voor tijdens het sporten.

POUND
ROCKOUT WORKOUT....is een muzikale fitness workout waarbij je met de drumsticks drumt op de beats van de muziek. Pound is een full body workout, met een combinatie van pilates, sprong oefeningen en isometrische oefeningen (statische houdingen). De buik, billen, benen, rug en armen worden getraind zonder ingewikkelde danspasjes!

outdoor

 

Tibor geeft een leuke, licht pittige OUTDOOR circuit training voor u.
De lessen zijn altijd buiten en minimaal een half uur en maximaal een uur. U krijgt diverse trainingen zoals hardlopen, bootcamp, circuittrainingen etc.
Voor oud & jong, soms onder voorbehoud i.v.m. bijvoorbeeld de weersomstandigheden.
Neem i.v.m. hygiëne uw eigen bokshandschoenen, matje etc. mee a.u.b.

Verzamelen doen we voor Londen 22 BASEMENT. Het OUTDOOR rooster is bedoeld voor maximaal 30 personen

bootcamp-for-kids

Bootcamp voor kinderen en jongeren

Bootcamp for KIDS is een uniek systeem voor mentaal-fysieke weerbaarheid welk gebaseerd is op een realistisch concept. 
Tijdens een bootcamp voor kinderen wordt op spelende wijze cardio- en krachtraining met elkaar afgewisseld, met onder andere een estafette run, touwtrekken en opdrukken.

Deze trainingstechniek helpt je kind gezond en fit te houden, de kracht en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Dit alles gegoten in een BOOTCAMP vorm.

PILOGA

PILOGA is een combinatie van Pilates en Yoga. We werken aan lengte, flexibiliteit en ontspanning d.m.v. Pilates- en Yoga-oefeningen. Met aan het eind een heerlijke relaxation.

BBB

We gaan onze buik-, billen- en beenspieren trainen. De voordelen van deze les is dat je niet alleen je buik, billen en benen verstevigd, maar je bent ook bezig om je conditie te verbeteren. Daarnaast worden er de nodige calorieën verbrand tijdens deze les.

Sportstudio Club Active Barendrecht bodypumpBODYPUMP

BODYPUMP™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd.

Sportstudio Club Active Barendrecht RPM spinningRPM

RPM™ is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit. RPM is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen. Instructeurs doen alle basis fietsbewegingen voor, zoals staand fietsen, in het zadel zitten, het veranderen van de handposities, snelheid verhogen en verminderen.

SHAKE YOUR BODY

De XCO-Trainer® is een buis gevuld met grit. Wat doet de workout met de XCO-Trainer® voor je?

  • een beter uithoudingsvermogen
  • superstrakke buikspieren
  • een sterke onderrug
  • een mooier gevormd lichaam
  • afname blessuregevoeligheid
  • afname vetpercentage
  • toename van coördinatie en balans
  • waar je voordeel van hebt bij andere sporten (zoals spinning en hardlopen) en in het dagelijks leven

TRX SMALLGROUP TRAINING

Een TRX Personal Group Training is een training in groepsverband (maximaal 8 personen) onder begeleiding van een personal trainer.
De ideale manier om veilig en effectief aan je doelstelling te werken. Of je nu wilt afvallen, je kracht verbeteren, meer uitdaging wilt in je training of je grenzen verleggen op sportgebied, deze training is een fantastische work-out om jouw lichaam naar een hoger plan te brengen.

jumping-fitness

Jumping Fitness is een intervaltraining waarbij je verschillende springbewegingen maakt op een kleine trampoline. Door de elastische vering in de trampoline train je al je spieren, zonder belasting van je gewrichten. Dit zorgt voor een verbeterde balans en coördinatie van het lichaam. Jumping Fitness is een efficiënte training voor buik, benen, billen en maakt je hele lichaam stevig. Gelijktijdig verbeteren de dynamische oefeningen het uithoudingsvermogen.

4Dpro-bungee-fitness

4D PRO® Bungee Fitness inspireert meer & meer. Reden zijn de swingende en springende bewegingen maar met name het plezier wat er aan te pas komt. Bijna als bungeejumpen maar dan zonder angst. Daarbij komt krachttraining, souplesse en lenigheid volledig aan bod. Dat alles verpakt in een leuke smallgroup training.

De 4D PRO® bungee-training is een serieuze workout, waarmee iedereen - van de kleine tot de professionele sportman - snel resultaat boekt.

4D PRO® Bungee Trainer werd uitgevonden door een sportarts - Homayun Gharavi - met zijn innovatieve elastische slingtrainer, bereidde hij internationale topatleten voor, op wedstrijden.

pinkboxing

Deze speelse work out met een hoog 'fun' gehalte is uitstekend voor conditie, lenigheid en krachtopbouw. Jumpen, vliegen en stretching in één explosieve trainingsvorm, ga het proberen en 'Fly'.

Fit Attack

FITATTACK is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.

De instructeur en/of instructrice leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. ATTACK daagt je grenzen op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten. Wedden dat je verslaafd raakt aan ATTACK?

MIXX Bodyworkout

MIXX Bodyworkout was voorheen Les Mills TONE en daarvoor BODYVIVE™.

Het is een cross-training workout van 45 minuten met een perfecte mix van cardio-, core- en krachttraining. MIXX Bodyworkout is een van de veiligste en meeste effectieve workouts ter wereld. Op geweldige muziek train je het hele lichaam. Na de les voel je je voldaan, gemotiveerd en vol energie.

High Intensity Interval Training

Het trainingsprincipe van HIIT is dat je door middel van intervals in een korte tijdsduur een intensieve inspanning levert. Met een HIIT training wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust. De intensiteit van de training kan volledig op jouw niveau en trainingsdoel worden afgestemd. Kettlebells, speedladders, battle ropes, weight balls enz. komen allemaal aan bod in deze effectieve trainingsvorm. Just try it!

­