Club Active Barendrecht

Dit zijn onze Personal Trainers

Amber

Allround PT

Van jongs af aan staan sport en gezondheid centraal in mijn leven. In het verleden heb ik op topsport niveau de golfsport beoefend. Ook heb ik kennis gemaakt met andere sporten. Op korte termijn hoop ik mijn HBO-opleiding tot fysiotherapeut af te ronden. Dit maakt mij specialist in het steun- en bewegingsapparaat van de mens.
Een blessure hoeft dus geen belemmering te zijn om te kunnen sporten. Of je nu de technische performance van je golf swing wil verbeteren of je algemene conditie wilt oppeppen? Dan gaan wij samen werken aan het doel dat jij wilt bereiken?
En heb je zin om met mij aan de slag te gaan? Ik zie je graag!

Jenny

Pilates - Yoga - Allround PT

Ik ben 15 jaar werkzaam als sportinstructrice en Personal Trainer. Het is super om van je hobby je werk te maken.
Mijn doel is om mensen enthousiast te maken, te helpen en te motiveren. Ik geef allerlei verschillende groepslessen en heb veel ervaring in de fitness. Ik ben allround pilates docente. Pilates geef ik in de groepslessen maar ook in mijn eigen Pilates Studio (Personal Pilates Point “Barendrecht”), daar geef ik Personal Training Pilates.
Ook ben ik gespecialiseerd in de core- en stability training met de focus op rug- en bekkenstabiliteit. Dus je kunt bij mij alle kanten op zoals met kracht, stabiliteit, conditie en stretchen.

Roxana

Kickboksen - Kids - Bootcamp - Allround PT

Mijn naam is Roxana Gaal, en ik ben begonnen met boksen op mijn 16e levensjaar. Op mijn 19e heb ik de overstap gemaakt naar het kickboksen. Totaal heb ik al rond de 35 wedstrijden gevochten met als hoogtepunt het behalen van mijn wereldtitel in 2012. In de sport heb ik inmiddels veel van de wereld gezien (Frankrijk, Dubai, Sicilië, Italië, Slowakije, België, Duitsland en Japan).
Nu ben ik bijna 8 jaar actief in het lesgeven en coachen. Zowel voor jong als oud, in groepsverband of Personal Training. Ook ben ik personal trainer van Marlies Dekkers! Ik probeer altijd het beste uit iedereen te halen en mijn motto is dan ook "kan ik niet, bestaat niet!”.

Anique

Dansen

Dansen en bewegen op muziek is voor iedereen! Als professioneel danseres en dansdocente ben ik getraind in verschillende dansstijlen zoals hiphop, modern, jazz, ballet, commercial dance & heels. Ik heb als danseres op vele mooie podia mogen staan. Deze ervaringen neem ik mee in mijn lessen. Ik deel vol enthousiasme mijn kennis en passie voor dans met anderen. Lijkt het jou ook leuk om samen met mij te dansen en te werken aan jouw persoonlijke doelen? Dit kan te maken hebben met vitaliteit, geluk, zelfvertrouwen of misschien wil jij ook graag een dansopleiding volgen of streef jij ernaar om net zo goed worden als de dansers die je ziet op tv? Dan gaan wij ervoor & help ik jou graag bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Erik

Yoga-ademcoach-bewustzijn trainer

Mijn specialisatie ligt in stress reductie, bewustzijn, klachten zoals burn-out en ademhaling problemen.

In mijn eerdere werk als coördinator is stress en belastbaarheid altijd een gegeven geweest.

Door mijn opleidingen als yoga, mindfulness, meditatie en adem docent heb ik uitstekend gereedschap om daar mee om te leren gaan.

Op basis van jouw unieke wens en motivatie bied ik een yoga practice die je past.

Ik geef je praktische tools om yoga in je sportbeoefening en leefstijl te integreren.

Ademhaling, fysiek- en mentaal uitdagende houdingen aangevuld met mindfulness en meditatie creëren een complete work out, waardoor je rust in je hoofd creëer en geniet van het leven.

Tamara

Bewegingsspecialist - Menta coach - Revalidatietrainer

Al ruim 12 jaar ben ik personal trainer, bewegingsspecialist, revalidatietrainer, sport en ontspanningsmasseur, mental coach, life coach, ademhalingstrainer en trainer op het gebied van mentale weerbaarheid. Mijn passie ligt echt bij het begeleiden van mensen op fysiek en mentaal vlak. Ik heb diverse opleidingen, cursussen en workshops gevolgd om mijzelf verder te ontwikkelen, zoals NLP practitioner en master, geweldloze communicatie, positieve psychologie, Boeddhistische yoga en psychologie, mindfulness, heartmath en reiki. Yoga is een van mijn grote liefdes en afgelopen jaar ben ik zo gezegend geweest om een hele mooie reis te maken. Ik ben toen in Khajuraho, India geweest en heb daar de Hatha Yoga teachers training gedaan.

Martin

Kickboksen - Fysio- en manueeltherapeut

Al op vroege leeftijd ben ik intensief bezig geweest met kickboksen en gerichte kracht- en conditietraining. Op latere leeftijd heb ik de nodige ervaring opgedaan met andere sporten. Mijn interesse in het menselijk lichaam en bewegen heeft ertoe geleid dat ik fysiotherapeut ben geworden en werkzaam ben geraakt in de medisch specialistische revalidatie.
Naast alle lichamelijke voordelen die sport en bewegen met zich meebrengt heb ik ervaren dat de impact op het totale functioneren van mij als de mens, en dat van andere mensen, enorm is. Plezier in bewegen – op ieder niveau – geeft fitheid, en maakt dat je jezelf goed voelt. Het geeft bewustwording, zelfvertrouwen en bovenal de mentale veerkracht die je helpt bij aangaan van de uitdagingen in het leven. Mijn passie voor sport en bewegen, en de impact ervan is wat ik mijn klanten wil meegeven.... dan is mijn missie geslaagd.

Emilie

Hardlopen - Fietsen - Yoga - Fysio

Ik heb jaren naast mijn werk als fysiotherapeut les gegeven in bodypump, bodystep, RPM en het laatste jaar ook in Pilates en Yoga.
Enthousiast geworden door de combinatie fysio & sport, heeft mij doen besluiten om als personal trainer bij PTP aan de slag te gaan. Hier haal ik veel voldoening uit.
In de praktijk zie ik heel vaak, dat mensen met een blessure of al langer bestaande klachten, stoppen met bewegen. De gedachte is dat rust helpt.
Vaak weet men niet wat wel mogelijk is aan beweging. Gedoseerd bewegen heeft juist een zo belangrijke ondersteunende functie bij het herstel. Mijn missie is om samen met jou te kijken naar wat de mogelijkheden voor je zijn om met een blessure of klacht toch lekker in beweging te blijven en uiteraard te kunnen blijven werken aan jouw doelstellingen.
Mijn specialisaties zijn: - training bij lage rugklachten - training bij oncologie - pilates - yoga - medisch tapen - leefstijlcoaching - certificaten - fysiotherapie - sportfysiotherapie - trainer oncofit - pilates basic mat - groepsfitness instructeur (bodypump, RPM) - in balans.

Yanni

Vitaliteitscoach

Veranderen is moeilijk en onze sterkste gewoontes blijven ons ongemerkt sturen. Toch kun je met training en verandering nieuwe verbindingen maken en nieuw gedrag aanleren.
Ik kan je leren over wilskracht en het doorbreken van gewoontes. Je krijgt basis skills die noodzakelijk zijn voor gedragsverandering en het volhouden hiervan. Ik ben Yanni Zwaagman en ik ben vitaliteitscoach.

Naast het coachen geef ik boks- en CrossFit lessen.
Goed kunnen bewegen biedt letterlijk de mogelijkheid om overal te kunnen gaan en staan. Sport is voor mij altijd erg belangrijk geweest. Het is een uitlaatklep maar ook iets waar ik zelfvertrouwen uit haal. Ik vind het tof om anderen dit ook te laten ervaren.

Training is een middel, voeding essentieel en gedrag is de sleutel, want resultaat is niet het gevolg van een gouden tip, maar van consistentie. Als ik ervoor kan zorgen dat jij met mijn hulp blij de deur uit loopt en vertrouwen hebt in de komende dag, dan is mijn doel bereikt.

Yannick

Boksen - Allround PT

Na 12 jaar op het hoogste niveau te hebben gekickbokst, heb ik mijn carrière voortgezet als personal trainer. De kennis en ervaring uit het kickboksen heb ik natuurlijk meegenomen. Vanzelfsprekend omdat kickboksen mijn specialiteit is geworden in de PT.
Als Personal Trainer begeleid en train ik mensen om hun persoonlijke doelstellingen te halen. Functioneel trainen is hierbij een belangrijke methode voor mij.

­