Club Active Barendrecht

Dit zijn onze Personal Trainers

Anique

Dansen en Fitness

Met een passie voor dans en sport vind ik het geweldig om mensen te helpen met het behalen van hun persoonlijke doelen. Wat deze dan ook mogen zijn. Als professioneel danseres neem ik veel kennis en ervaring uit deze wereld mee in mijn trainingen. De juiste houding en sterke basis met daarbij een groeimindset zijn erg belangrijk. Daarnaast vind ik het belangrijk om naar het totaalplaatje te kijken, dus naast de trainingen kijk ik ook naar een stukje voeding en leefstijl als dit van toepassing is. Het is mijn missie om mensen te laten voelen dat ze het in zich hebben om te kunnen bereiken wat ze willen door middel van het hebben van de juiste (zelf)kennis en hier vervolgens consequent mee aan de slag te gaan. Dit kan een zoektocht zijn en daar hoop ik mijn steentje in bij te kunnen dragen.

Jenny

Pilates - Yoga - Allround PT

Ik ben 15 jaar werkzaam als sportinstructrice en Personal Trainer. Het is super om van je hobby je werk te maken.
Mijn doel is om mensen enthousiast te maken, te helpen en te motiveren. Ik geef allerlei verschillende groepslessen en heb veel ervaring in de fitness. Ik ben allround pilates docente. Pilates geef ik in de groepslessen maar ook in mijn eigen Pilates Studio (Personal Pilates Point “Barendrecht”), daar geef ik Personal Training Pilates.
Ook ben ik gespecialiseerd in de core- en stability training met de focus op rug- en bekkenstabiliteit. Dus je kunt bij mij alle kanten op zoals met kracht, stabiliteit, conditie en stretchen.

Roxana

Kickboksen - Kids - Bootcamp - Allround PT

Mijn naam is Roxana Gaal, en ik ben begonnen met boksen op mijn 16e levensjaar. Op mijn 19e heb ik de overstap gemaakt naar het kickboksen. Totaal heb ik al rond de 35 wedstrijden gevochten met als hoogtepunt het behalen van mijn wereldtitel in 2012. In de sport heb ik inmiddels veel van de wereld gezien (Frankrijk, Dubai, Sicilië, Italië, Slowakije, België, Duitsland en Japan).
Nu ben ik bijna 8 jaar actief in het lesgeven en coachen. Zowel voor jong als oud, in groepsverband of Personal Training. Ook ben ik personal trainer van Marlies Dekkers! Ik probeer altijd het beste uit iedereen te halen en mijn motto is dan ook "kan ik niet, bestaat niet!”.

Emilie

Hardlopen - Fietsen - Yoga - Fysio

Ik heb jaren naast mijn werk als fysiotherapeut les gegeven in bodypump, bodystep, RPM en het laatste jaar ook in Pilates en Yoga.
Enthousiast geworden door de combinatie fysio & sport, heeft mij doen besluiten om als personal trainer bij PTP aan de slag te gaan. Hier haal ik veel voldoening uit.
In de praktijk zie ik heel vaak, dat mensen met een blessure of al langer bestaande klachten, stoppen met bewegen. De gedachte is dat rust helpt.
Vaak weet men niet wat wel mogelijk is aan beweging. Gedoseerd bewegen heeft juist een zo belangrijke ondersteunende functie bij het herstel. Mijn missie is om samen met jou te kijken naar wat de mogelijkheden voor je zijn om met een blessure of klacht toch lekker in beweging te blijven en uiteraard te kunnen blijven werken aan jouw doelstellingen.
Mijn specialisaties zijn: - training bij lage rugklachten - training bij oncologie - pilates - yoga - medisch tapen - leefstijlcoaching - certificaten - fysiotherapie - sportfysiotherapie - trainer oncofit - pilates basic mat - groepsfitness instructeur (bodypump, RPM) - in balans.

Erik

Yoga-ademcoach-bewustzijn trainer

Mijn specialisatie ligt in stressreductie, bewustzijn, klachten zoals burn-out en ademhalingsproblemen.

In mijn eerdere werk als coördinator is stress en belastbaarheid altijd een gegeven geweest.

Door mijn opleidingen als yoga, mindfulness, meditatie en adem docent heb ik uitstekend gereedschap om daar mee om te leren gaan.

Op basis van jouw unieke wens en motivatie bied ik een yoga practice die je past.

Ik geef je praktische tools om yoga in je sportbeoefening en leefstijl te integreren.

In deze workout worden ademhaling, fysiek- en mentaal uitdagende houdingen aangevuld met mindfulness en meditatie. Daardoor creëer je rust in je hoofd en geniet je meer van het leven.

Martin

Kickboksen - Fysio- en manueeltherapeut

Al op vroege leeftijd ben ik intensief bezig geweest met kickboksen en gerichte kracht- en conditietraining. Op latere leeftijd heb ik de nodige ervaring opgedaan met andere sporten. Mijn interesse in het menselijk lichaam en bewegen heeft ertoe geleid dat ik fysiotherapeut ben geworden en werkzaam ben geraakt in de medisch specialistische revalidatie.
Naast alle lichamelijke voordelen die sport en bewegen met zich meebrengt heb ik ervaren dat de impact op het totale functioneren van mij als de mens, en dat van andere mensen, enorm is. Plezier in bewegen – op ieder niveau – geeft fitheid, en maakt dat je jezelf goed voelt. Het geeft bewustwording, zelfvertrouwen en bovenal de mentale veerkracht die je helpt bij aangaan van de uitdagingen in het leven. Mijn passie voor sport en bewegen, en de impact ervan is wat ik mijn klanten wil meegeven.... dan is mijn missie geslaagd.

Yannick

Boksen - Allround PT

Na 12 jaar op het hoogste niveau te hebben gekickbokst, heb ik mijn carrière voortgezet als personal trainer. De kennis en ervaring uit het kickboksen heb ik natuurlijk meegenomen. Vanzelfsprekend omdat kickboksen mijn specialiteit is geworden in de PT.
Als Personal Trainer begeleid en train ik mensen om hun persoonlijke doelstellingen te halen. Functioneel trainen is hierbij een belangrijke methode voor mij.

­