Skip to main content

ONZE TRAINERS

Je kent het wel: ‘even geen zin of tijd om te gaan sporten’. De oplossing is simpel: “een Personal Trainer”.

  • Samen met jouw Personal trainer haal je gemakkelijker je doelen.
  • Samen met jouw Personal trainer bepaal je jouw trainingsdoel.
  • Bij Personal Training Point Barendrecht zijn er meerdere trainers die verschillende specialiteiten hebben. Bijvoorbeeld: Cardio-boxing of Yogafit.
  • Jouw Personal trainer stelt samen met jou een programma op en begeleid jou stap voor stap én natuurlijk altijd 1 op 1.

ONZE TRAINERS

Club Active - afbeelding | svg+xml;charset=utf

Anique

Personal Trainer

Dansen en Fitness

Met een passie voor dans en sport vind ik het geweldig om mensen te helpen met het behalen van hun persoonlijke doelen. Wat deze dan ook mogen zijn. Als professioneel danseres neem ik veel kennis en ervaring uit deze wereld mee in mijn trainingen. De juiste houding en sterke basis met daarbij een groeimindset zijn erg belangrijk. Daarnaast vind ik het belangrijk om naar het totaalplaatje te kijken, dus naast de trainingen kijk ik ook naar een stukje voeding en leefstijl als dit van toepassing is. Het is mijn missie om mensen te laten voelen dat ze het in zich hebben om te kunnen bereiken wat ze willen door middel van het hebben van de juiste (zelf)kennis en hier vervolgens consequent mee aan de slag te gaan. Dit kan een zoektocht zijn en daar hoop ik mijn steentje in bij te kunnen dragen.

Club Active - afbeelding | svg+xml;charset=utf

Stephen

Personal Trainer

Het beste uit de mens halen

Mijn naam is Stephen Danyo, personal trainer en groepsles coach bij Club Active.
Geboren Rotterdammer, 33 jaar, getrouwd en 2 jongens. Ondernemer en meervoudig Europees en Continentaal kampioen boksen. Ruim 20 jaar ervaring in topsport en recreatie sport.
Met mijn expertise probeer ik zoveel mogelijk mensen te helpen om het beste uit de mens te halen en de beste versie te ontdekken!

Boek nu je afspraak met mij en stel je doelen!

Club Active - afbeelding | svg+xml;charset=utf

Matthias

Personal Trainer

Naar een gezondere versie van jezelf

Personal Training is de stap om te zetten, als je meer uit jezelf wil halen. Maar ook als je een nieuw niveau van fitness wilt bereiken of als je vastloopt in je progressie.

Elk lichaam is anders en daar ligt de uitdaging. PT is geen lijst met oefeningen die jouw lichaam op magische wijzen gaat veranderen maar juist een doorgedachte methode dat jouw doel haalbaar maakt!

Zelf werk ik inmiddels al 8 jaar als Personal Trainer. Ik ben Kracht & Conditie coach geweest voor sportteams en heb o.a. cliënten met medische beperkingen of blessures getraind en hersteld. Verder ben ik gespecialiseerd in techniek vordering, groepsles instructeur en veel meer.
Het leukste van alles blijft, om de verandering te zien in mensen zowel fysiek als mentaal. Doelen halen is natuurlijk altijd leuk maar stap voor stap je hele lifestyle aanpassen naar een gezondere versie van jezelf, dat is natuurlijk echt goud waard!

Ga jij met mij de uitdaging aan om de 2.0 versie van jezelf te ontdekken?

“One day or day one, you decide!” – Unknown

Club Active - afbeelding | svg+xml;charset=utf

Erik

Personal Trainer

Creëer rust in je hoofd en geniet meer van het leven

Mijn specialisatie ligt in stressreductie, bewustzijn, klachten zoals burn-out en ademhalingsproblemen.

In mijn eerdere werk als coördinator is stress en belastbaarheid altijd een gegeven geweest.

Door mijn opleidingen als yoga, mindfulness, meditatie en adem docent heb ik uitstekend gereedschap om daar mee om te leren gaan.

Op basis van jouw unieke wens en motivatie bied ik een yoga practice die je past.

Ik geef je praktische tools om yoga in je sportbeoefening en leefstijl te integreren.

In deze workout worden ademhaling, fysiek- en mentaal uitdagende houdingen aangevuld met mindfulness en meditatie. Daardoor creëer je rust in je hoofd en geniet je meer van het leven.

Club Active - afbeelding | svg+xml;charset=utf

Martin

Personal Trainer

Plezier in bewegen geeft fitheid

Al op vroege leeftijd ben ik intensief bezig geweest met kickboksen en gerichte kracht- en conditietraining. Op latere leeftijd heb ik de nodige ervaring opgedaan met andere sporten. Mijn interesse in het menselijk lichaam en bewegen heeft ertoe geleid dat ik fysiotherapeut ben geworden en werkzaam ben geraakt in de medisch specialistische revalidatie.
Naast alle lichamelijke voordelen die sport en bewegen met zich meebrengt heb ik ervaren dat de impact op het totale functioneren van mij als de mens, en dat van andere mensen, enorm is. Plezier in bewegen – op ieder niveau – geeft fitheid, en maakt dat je jezelf goed voelt. Het geeft bewustwording, zelfvertrouwen en bovenal de mentale veerkracht die je helpt bij aangaan van de uitdagingen in het leven. Mijn passie voor sport en bewegen, en de impact ervan is wat ik mijn klanten wil meegeven.... dan is mijn missie geslaagd.

Club Active - afbeelding | svg+xml;charset=utf

Emilie

Personal Trainer

Lekker in beweging blijven

Ik heb jaren naast mijn werk als fysiotherapeut les gegeven in bodypump, bodystep, RPM en het laatste jaar ook in Pilates en Yoga.

Enthousiast geworden door de combinatie fysio & sport, heeft mij doen besluiten om als personal trainer bij PTP aan de slag te gaan. Hier haal ik veel voldoening uit.

In de praktijk zie ik heel vaak, dat mensen met een blessure of al langer bestaande klachten, stoppen met bewegen. De gedachte is dat rust helpt.

Vaak weet men niet wat wel mogelijk is aan beweging. Gedoseerd bewegen heeft juist een zo belangrijke ondersteunende functie bij het herstel. Mijn missie is om samen met jou te kijken naar wat de mogelijkheden voor je zijn om met een blessure of klacht toch lekker in beweging te blijven en uiteraard te kunnen blijven werken aan jouw doelstellingen.

Mijn specialisaties zijn: - training bij lage rugklachten - training bij oncologie - pilates - yoga - medisch tapen - leefstijlcoaching - certificaten - fysiotherapie - sportfysiotherapie - trainer oncofit - pilates basic mat - groepsfitness instructeur (bodypump, RPM) - in balans.

Club Active - afbeelding | svg+xml;charset=utf

Marco

Personal Trainer

Een actief leven en meer voldaan gevoel

In mijn sportcarrière heb ik diverse sporten beoefend op diverse niveaus waaronder voetbal, wielrennen, tafeltennis, tennis, fitness, triathlon (kwart) en hardlopen (o.a. halve en hele marathon). Vanuit mijn opgedane ervaring als coach en mijn passie en enthousiasme voor sport en bewegen wil ik graag een bijdrage leveren aan het bereiken van uw doel of droom.

Zit u even niet lekker in uw vel of wilt u de spreekwoordelijke stok achter de deur, ook dan bent u aan het juiste adres bij mij. Door te sporten ontstaat vaak rust in het hoofd en een actiever leven en een meer voldaan gevoel. Het totaalplaatje is hierbij belangrijk.

Samen stellen we een plan op waarin uw doelen centraal staan. Door in jezelf te geloven en jezelf uit je comfortzone te halen, kan jij die persoon worden die jij graag zou willen zien

Bij fitness of bootcamp is een breed scala mogelijk; van trainen met apparaten tot coretraining, lenigheid en kracht opbouwen via bijvoorbeeld lichaamsgewicht. Bij een hardloop of cardiotraining kunt u bij mij terecht voor het opbouwen van conditie. Daarnaast is er aandacht voor- en de mogelijkheid tot loopscholing en kerntraining in het geval van hardlopen.

Samen wil ik graag de uitdaging aangaan!

Club Active - afbeelding | svg+xml;charset=utf

Jenny

Personal Trainer

Mensen enthousiast maken en motiveren

Ik ben 15 jaar werkzaam als sportinstructrice en Personal Trainer. Het is super om van je hobby je werk te maken.

Mijn doel is om mensen enthousiast te maken, te helpen en te motiveren. Ik geef allerlei verschillende groepslessen en heb veel ervaring in de fitness. Ik ben allround pilates docente. Pilates geef ik in de groepslessen maar ook in mijn eigen Pilates Studio (Personal Pilates Point “Barendrecht”), daar geef ik Personal Training Pilates.

Ook ben ik gespecialiseerd in de core- en stability training met de focus op rug- en bekkenstabiliteit. Dus je kunt bij mij alle kanten op zoals met kracht, stabiliteit, conditie en stretchen.

Club Active - afbeelding | svg+xml;charset=utf

Chantal

Personal Trainer

'' Zorg goed voor je lichaam. Het is de enige plek waar je zult leven ''

Mijn naam is Chantal Huizer, Bodytec EMS trainer, personal trainer en voedings-gewichtsconsulente bij Club Active.
Na jarenlang zelf getraind te hebben bij Club Active, besloot ik in 2019 van mijn passie voor sport en bewegen mijn werk te maken.
Met de aanschaf van Miha Bodytec EMS apparatuur ben ik gespecialiseerd in de Bodytec EMS training. Een 20 minuten full-body workout waarbij alle grote spiergroepen tegelijk worden getraind.

Als personal trainer en voedings-gewichtsconsulente vind ik gezonde voeding minstens zo belangrijk als voldoende bewegen. 1 op de 3 mensen kampt momenteel met overgewicht en dat is ontzettend zorgwekkend. Mijn missie is geslaagd als ik ervoor kan zorgen dat u gezonder gaat leven, meer gaat bewegen en uiteindelijk een gezonder gewicht weet te bereiken en weet te behouden.

Samen wil ik graag de uitdaging aangaan om uw doelen te bereiken.

Club Active - afbeelding | svg+xml;charset=utf

Jocelyn

Personal Trainer

Durf te dromen, niets is onmogelijk!

Beste clubleden, graag stel ik mij eerst aan jullie voor. Mijn naam is Jocelyn Hurkens en ben 30 jaar jong. Zelf woon ik in Rotterdam maar geef ik alweer een half jaar bokslessen bij Club Active. Dit doe ik met veel passie en energie ,want boksen is nou eenmaal my way of life geworden. Ik heb veel meegemaakt in mijn jongere jaren en weet als geen ander wat sporten met een mens doet! IT SAVES LIFES! Boksen en sporten is voor mij daarom een essentieel onderdeel in mijn day routine, het is een heerlijke uitlaatklep. Ik weet ook dat je hard moet werken, maar met volle overtuiging moet gaan doen wat jij wilt!

Ik wil je helpen naar jouw droom(lijf, conditie, boksstoten). Aangezien ik een energiek persoon ben weet ik mensen goed in beweging te krijgen! Dit doen we samen door minimaal 1 keer per week 60 minuten samen te trainen. Samen gaan we kijken wat jouw doelen zijn en wat jij uit jouw trainingen wilt halen. Hierop gaan we inspelen onder begeleiding van een lekker muziekje en met de juiste oefeningen en trainingssessies jouw droom(lijf, conditie, boksstoten) te verwezenlijken!

Wil jij een wasbordje aankomende zomer of extra sterke benen om op skivakantie te gaan? Wil je een betere conditie voor een bepaalde sporttest? Wil je gewoonweg aan je gezondheid werken of wat afvallen? Wat jouw reden ook is, schroom niet om mij eens aan te spreken. Ik wil je motiveren, inspireren en helpen door te zetten wanneer je denkt dat je op gaat geven. Ik weet zeker dat je jezelf zal doen verbazen! Let’s DO this!

MEER WETEN?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden over personal training? Stel hieronder jouw vraag en wij komen z.s.m. bij je terug met een passend antwoord.